Praktijk

Iedereen die in deze verwarrende tijd de koers kwijt raakt, zich intens geconfronteerd ziet met wezenlijke vragen en verlangt naar nieuwe antwoorden en innerlijke helderheid:
maak eens een afspraak voor een gesprek.
Het geeft je leven een nieuwe impuls.

In mijn praktijk kijk, voel en denk ik met je mee. Liefde voor wat is, is mijn uitgangspunt.
Ik bied ruimte voor nieuwe inzichten en heling, emotioneel, fysiek, mentaal of geestelijk. Ik neem rustig de tijd voor het gesprek, waarin je je kwestie kunt voorleggen. Er is ruimte om uiting te geven aan boosheid, verdriet, angst, twijfel en frustratie. Ze zijn richtingwijzers naar onderliggende problemen die om aandacht vragen. Ik luister, stel vragen en geef feedback vanuit mijn levenservaring en -wijsheid. Mijn steeds dieper thuis zijn in mijzelf en mijn invoelend vermogen kunnen van nut zijn in dit gesprek. Verder vertrouw ik op goddelijke liefde en leiding als belangrijkste hulpbron.
Je bent niet alleen en afgescheiden, je bent dat in wezen ook nooit geweest. Je bent altijd verbonden in goddelijke liefde en dat mag meer in je ervaring komen.In de zomer periode verblijf ik op camping de But aan de Postweg in Groesbeek. Daar ben je ook welkom voor een gesprek, eventueel via een natuurwandeling. De omgeving biedt fantastische mogelijkheden om te wandelen, je te verbinden met de natuur en je te laten spiegelen in wat gezien wil worden

Voor wie is het?

Iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden, die haar of zijn leven serieus neemt, zich wil ontwikkelen tot een autonoom en liefhebbend persoon, die de vragen en uitdagingen van het leven niet uit de weg gaat, maar wil zien als kansen om te groeien.
Bij voortdurende spanning, oververmoeidheid, burn-out, futloosheid of uitputting.
Bij eenzaamheid, een gevoel van nergens bij horen en geen verbinding kunnen maken, jezelf verloren en stuurloos voelen.
Als je geen voldoening ervaart in het leven wat je leidt of het werk wat je doet, bij een gevoel van zinloosheid en doelloosheid.
Bij een fundamenteel gevoel van onzekerheid, te kort schieten, niet voldoen aan de verwachtingen, faalangst of minderwaardigheidsgevoel.
Bij overgevoeligheid, hoogsensitiviteit, je vaak overprikkeld voelen, overvraagd en overbelast.
Als je verlangt naar thuiskomen in jezelf, comfortabel zijn in je lichaam, vrij en onafhankelijk.
Als je je los wilt maken uit ieder keurslijf, vooral die je bij je opvoeding hebt meegekregen, en wilt leven vanuit innerlijke autoriteit.
Bij allerlei vage fysieke klachten, dus oncomfortabel zijn in je lichaam, niet kunnen ontspannen, slecht slapen.Wat brengt het je:


Innerlijke vrijheid en vertrouwen komen meer in je dagelijkse ervaring. Dwingende familiepatronen in je gedrag en negatieve informatie in je lichaam gaan oplossen.
Jouw leven wordt steeds meer echt, puur, JOUW leven. Juist daarmee ben je een waardevolle bijdrage aan de samenleving.
Je energie komt beschikbaar voor positieve keuzes en verdwijnt niet meer in zuigende gewoontes en overtuigingen. Je wordt helderder, je vindt antwoorden, je wordt autonomer, je leeft jouw waarden!,
Ziektes hebben minder vat op je. Je voelt je meer één en verbonden in jezelf en met je omgeving. Niet angst maar liefde begint de basis te worden van je leven.