Cursussen

Onder bovenstaande titel bied ik verschillende bijeenkomsten, cursussen en workshops aan. Zij zijn allen een uitnodiging om de weg te gaan van bewustwording. De weg naar jouw eigenlijke thuis, naar wie je van oorsprong bent. In het leven wat je nu leidt mag je de stappen zetten op die weg zoals nu bedoeld is, zoals nu bij je past. Wat ik hier aanbied wil je daarbij een inspiratiebron zijn. Op dit moment is dat een bijzondere doorlopende gespreksgroep. Komend jaar zal dat misschien meer worden nu ik weer een eigen appartement heb.

Gespreksgroep: Vrijheid of gehechtheid

We zijn zo gewend aan een bepaalde manier van denken en doen, van kijken en oordelen, die in de loop van ons leven is gegroeid, dat we zelf vaak helemaal niet door hebben dat juist die ons belemmert om tot innerlijke vrijheid te komen. Dat die ons belemmert om achter de uiterlijke werkelijkheid van ons aardse leven, die voortdurend verandert, heen te kijken. En om de goddelijke, onveranderlijke werkelijkheid van wie we zijn te leren zien. Om door de waan van al onze gehechtheden en verlangens, van onze zorgen en spanningen, heen te kijken en te gaan ervaren wat van blijvende waarde is. Vaak wanneer zich problemen voordoen in ons leven, op wat voor manier ook, kan daar iets in veranderen. Het zijn kansen om de illusies van het aardse leven te doorbreken, je afhankelijkheid onder ogen te zien en te ontdekken hoe je je vrij kunt maken.
Dat is in grote lijn het hoofdthema van deze doorlopende gespreksgroep. Verlang jij die innerlijke vrijheid te realiseren in je relaties en keuzes? Dan heb je waarschijnlijk gemerkt hoeveel vragen en twijfels, angsten en problemen je tegenkomt in je dagelijks leven. En verlang je er wellicht naar om daar met anderen over uit te wisselen, om inspiratie en acceptatie te ervaren binnen een kleine veilige groep. Een plek waar alles genoemd kan worden, waar geen oordeel is, waar geluisterd wordt naar jouw verhaal.
Deze gespreksgroep is voor iedereen die bereid is eerlijk te kijken naar zichzelf, durft te benoemen waar je aan hecht en wat je drijft. Voor wie verlangt naar volledige vrijheid, los van elke illusie, en wil ervaren wat werkelijke, goddelijke liefde is.
Je kunt komen wanneer je wilt, het is een doorgaande groep en iedere middag is anders. Elk levensthema mag ingebracht worden. Graag even een belletje of mailtje als je wilt komen. 
Data 30 september, 14 oktober, 4 november, 2 december en 16 december 2023 van 13.30-15.30 uur. 
Vrije bijdrage.
Donderdagavond is ook een mogelijkheid om samen te komen.Voel je daar voor, laat me dat dan weten.